Hi! I am no longer writing this blog. My new Finnish blog can be found at WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, welcome!

Hei! Olen lopettanut bloggaamisen täällä. Uusi blogi löytyy osoitteesta WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, tervetuloa mukaan seuraamaan!


Wednesday, October 2, 2013

make a wish

 photo IMG_6061_zps6aa8bd33.jpg 
Hey guys! 

I just wanted to say that I haven't forgotten about you, I'm just carried away by school and some nice things in my life that I haven't had the time to post anything. I don't even remember when was the last time I actually took some normal outfit pics, which is terrifying - luckily this will make a change as soon as Vivi and I get out schedules together and take some pictures at school! 

What I wanted to say was that it would be just great if you have any ideas at all of what you would like me to post - I know I've asked this a few times already and sometimes I haven't been able to fullfill your wishes, but if you could think of anything interesting yet easy enough to do, please comment on this post! I have a very open mind on this so let me know. 

And of course if you have any questions at all about me or this blog etc please ask here, some questions have been quite interesting to answer ....

So, make a wish and let me know!

Hei kaikki!

Halusin vain sanoa että en ole suinkaan unohtanut teitä lukijoita tai tätä blogia, vaan olen ollut uskomattoman kiireinen niin koulun kuin muidenkin kivojen asioiden kanssa joten postaaminen on jäänyt täysin taka-alalle. En edes muista koska olisin viimeksi ottanut arkisia asukuvia, mikä on aivan järkyttävää - onneksi tähän tulee muutos heti kun saadaan Vivin kanssa aikataulut yhteen ja otetaan asukuvia koulussa!

Halusin vain sanoa että olisi loistavaa mikäli teillä on mielessänne mitään ideoita siitä, mitä haluaisitte minun postaavan tänne. Tiedän, että olen kysynyt tätä jo muutaman kerran ja valitettavasti en ole aina pystynyt toteuttamaan toiveitanne, mutta jos teille tulee vaan mieleen mitään mikä olisi mielenkiintoista mutta samalla tarpeeksi helppoa toteuttaa, niin olkaa kilttejä ja kommentoikaa tähän postaukseen! Olen erittäin avoimella mielellä ottamassa vastaan kaikenlaisia ehdotuksia.

Ja tietysti jos teillä on ollenkaan mitään kysyttävää minusta tai itse blogista niin täällä voi kysellä, olenkin välillä saanut oikein mielenkiintoisia kysymyksiä....

Joten, toivokaa ja kertokaa siitä tännekin!

2 comments:

  1. Tee päivä Josephinena postaus! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eiköhän se onnistu nyt syyslomalla, kiitos kivasta ideasta! :)

      Delete