Hi! I am no longer writing this blog. My new Finnish blog can be found at WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, welcome!

Hei! Olen lopettanut bloggaamisen täällä. Uusi blogi löytyy osoitteesta WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, tervetuloa mukaan seuraamaan!


Friday, October 25, 2013

party time, excellent

 photo IMG_6403_zps2f754208.jpg 

Got my new lovely red one-sleeved dress from Bik Bok, and it was only 14,95€! Gonna match this dress with my black and gold heels from Zara, which are actually one of the most comfy heels I own. I am planning on wearing these this Sunday as our school head off to the annual IB cruise, hopefully we will be able to see some of the same faces from last year too!
I also hope that I'm able to get some outfit pictures taken with the dress on, it looks much better when on (naturally)...

I've been sick nearly the whole week, so finally leaving the house for some fun is just awesome. I can't wait!

Ostin tämän ihanan punaisen yksihihaisen mekon Bik Bokista, ja se olikin vain 14,95€! Suunnitelmissa on yhdistää mekko mustakultaisiin Zaran korkokenkiini, mitkä ovat itse asiassa yhdet mukavimmista korkkareista mitä mulla on koskaan ollut jalassa. Suunnitelmissa on pistää tämä asu päälle sunnuntaina, kun koulumme osallistuu jokavuotisille IB risteilyille - toivottavasti nähdään tänä vuonna vähän niitä samoja tuttuja naamoja kuin mitä viime vuonnakin!
Toivon myös, että saisin otettua vähän asukuvia mekko päällä, sillä se näyttää (luonnollisesti) niin paljon paremmalta päällä....

Olen ollut kipeänä lähes koko viikon, joten ajatuskin siitä, että pääsen vihdoinkin poistumaan kotoa on vain mahtavaa. En malta odottaa!

No comments:

Post a Comment