Hi! I am no longer writing this blog. My new Finnish blog can be found at WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, welcome!

Hei! Olen lopettanut bloggaamisen täällä. Uusi blogi löytyy osoitteesta WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, tervetuloa mukaan seuraamaan!


Wednesday, January 2, 2013

black hair

Photobucket Photobucket

I don't know if you guys have noticed, but I dyed my hair black exactly 2 weeks ago! 
My own hair color is a really dark (almost black) brown, but I dyed my hair into burgundy red last Christmas and even after removing the color it still has a tint on my hair which you can see from this post pretty well. I usually just dye my hair to my own original color, but I got tired of my that aswell so I decided to try black since it's something that I've thought about for a many years. I also changed my eyebrow pencil from dark brown to black, even though my mom thought it's too dark. The color isn't as even as I was hoping for it to turn out, so I'm going to redye it again this week. 
The change isn't drastic but I'm still very pleased, what do you guys think? 

En tiedä oletteko te huomanneet, mutta värjäsin hiukseni mustiksi tasan 2 viikkoa sitten! 
Oma hiusvärini on hyvin tumma (melkein musta) ruskea, mutta värjäsin hiukseni viininpunaisiksi viime jouluna ja vaikka olenkin poistattanut kyseisen värin hiuksistani, on se vanha sävy on pinttynyt hiuksiini kuten tästä postauksesta huomaakin . Tästä syystä olenkin sitä säännöllisesti värjännyt pois omaan luonnolliseen väriini, mutta nyt kyllästyin myös siihen ja päätin kokeilla mustaa sillä se on jotain mitä olen harkinnut jo muutaman vuoden. Vaihdoin myös kulmakynäni tummanruskeasta mustaan, vaikka äitini olikin sitä mieltä että se on liian tumma. Väristä ei tullut niin tasaista kuin mitä olisin toivonut, joten aion värjätä sen uudestaan tällä viikolla. 
Muutos ei ole mikään maailmaamullistava mutta olen silti hyvin tyytyväinen, mitä mieltä siellä ollaan?

2 comments:

  1. siis ihan järkyt. sun pitäis värjää vihreeks, se sopis parhaiten. ja EHDOTTOMASTI sininen kulmakynä käyttöön.

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo okei, kiitti vinkist mitä mä tekisinkää ilman sua? <3

      p.s. oot idiootti XDDD

      Delete