Hi! I am no longer writing this blog. My new Finnish blog can be found at WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, welcome!

Hei! Olen lopettanut bloggaamisen täällä. Uusi blogi löytyy osoitteesta WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, tervetuloa mukaan seuraamaan!


Thursday, October 31, 2013

fur

 photo IMG_6507_zpsb3482caf.jpg  photo IMG_6480_zps79544d80.jpg  photo IMG_6520_zps2fcebe8d.jpg     sweater H&M jeans Dr. Denim furcoat China ankle boots Steve Madden 

Today's outfit, that I unfortunately didn't have time to shoot during the daytime, and since it was raining we took some pictures inside. Wearing my lovely furcoat for the first time, and oh boy it was popular! I got a lot of compliments on it, even from strangers as I was running some errands after school. This is definitely one of my favourite coats right now, can't wait to wear it again. 

Any opinions on the outfit? 

P.S. Happy Halloween everyone! Hope you all have a blast, I will be having a peaceful evening at home resting. 

Päivän asu, mitä en valitettavasti ehtinyt kuvaamaan päivän aikana, ja illalla satoi sen verran että pitikin sittä sisällä ottaa asukuvia. Päälläni ihana turkistakkini ensimmäistä kertaa, ja voi että miten suosittu se olikaan! Kehuja sateli etenkin vaatekaupoissa myyjiltä, kun olin asioimassa keskustassa koulun jälkeen. Tästä tuli ehdottomasti yksi suosikkitakeistani tälle hetkelle, en malta odottaa seuraavaa käyttökertaa. 

Mitä mieltä siellä ollaan asusta?

P.S. Hauskaa Halloweenia kaikille! Toivottavasti nautitte kovasti, itse vietän rauhallisen illan kotona leväten.

15 comments:

  1. ensin ne nahkahanskat ja nyt tää turkistakki

    lähtee kyllä ehdottomasti tääkin blogi pois seurattavista

    ReplyDelete
    Replies
    1. en nyt kyllä ymmärtänyt kommenttisi pointtia :D luuletko, että luettelemalla ostoksiani joista et pidä saa mut jotenkin lopettamaan niiden käyttöä että saisin sut takaisin seuraajaksi? varsinkin kun et edes kommentoinut omalla nimelläsi, joten en tiedä onko mielipiteelläsi jotain henkilökohtaista merkitystä mulle (villi veikkaus kuitenkin että ei).

      P.S. Takki on 100% feikki, mutta olen imarreltu että se näyttää niin hyvältä että sitä luullaan aidoksi ;D nyt vähän valoja, millä rahalla ostaisin tässä iässä ja elämäntilanteessa aitoa xd

      Delete
    2. Ai että näyttää niin hyvältä että luullaan aidoksi? Turkikset, etenkin aidot näyttää niin oksettavilta ettei mitään rajaa.
      Ja kuvitteletko että meillä kaikilla näkyy tuolla nurkassa jokin sun pankkitilinsä saldo? Mistäpä minä voisin tietää että onko sulla varaa aitoon vai ei.
      En voi mitään jos kuvittelet, että mielipiteen merkityksellisyyden määrää se että esiinnykö jollain nimimerkillä vai nimettömänä.
      Kaiken lisäksi jo pelkästään aidot nahkahanskat on riittävän oksettavan siihen etten todellakaan haluu lukea tätä blogia.

      Enkä myöskään oo missään vaiheessa sanonut että luulisin sun lopettavan niiden käyttämisen mun takia. Ihan vaan kerroin että ne on mun mielestä oksettavaa, enkä ymmärrä miks joku haluais pukea eläimen ruumiin päälleen tai edes käyttää jotain jäljennöksiä sellaisesta.

      Delete
    3. Pahoittelen että eksyit tänne voimaan pahoin, pahoittelen myös ettet vieläkään viitsinyt omalla nimelläsi aukoa joten mielipiteesi on edelleen täysin merkityksetön mulle :) Eri asia jos olisit joku tuttu tai edes puolituttu jonka kanssa viitsisin käydä jonkinlaisen kehittyneemmän keskustelun vaikkapa facebookissa, mutta koska huutelet täällä anonyymina niin miksi ihmeessä ottaisin mielipiteesi henkilökohtaisesti tai ylipäätänsä minkäänlaista painoarvoa? Tuskin itsekään ottaisit kauhean vakavasti jos kadulla joku tuntematon (= sama asia kuin blogissa anonyymi) huutelisi jotain sun perään (tai jos otat, olen kovin pahoillani)?

      Kaikkia ei voi miellyttää, tiedät sen varmasti itsekin. Kaikille on erilaisia mielipiteitä, senkin varmasti tiesit ja oma mielipiteesi ei tule muuttamaan minun mielipidettäni. Ja kovin aktiivisesti taisitkin blogia lukea kun olet näinkin perillä rahatilanteestani ja olet valmis lopettamaan lukemisen yhtien nahkahanskojen jälkeen kun mulla on varmaan tuhannet nahkaiset kengätkin :D oivoi, kiva kun kuitenkin seuraat edelleen sen verran että tulit lukemaan vastaukseni!

      Delete
    4. En edelleenkään tajua että miten idiootti ihmisen täytyy olla, jos ajattelee että mielipiteellä ei ole väliä, ellei sen kirjoittaja laita nimeään tänne koko maailman nähtäville. Valoja..
      Ja tuskin ottaisit sen vakavammin samaa tyyppiä kadulla, vaikka sillä lukisi otsassa nimi?
      En ymmärrä miks sulla on edes kommenttiboksi käytössä jos vastailet vaan että "mielipiteesi on merkityksetön koska en tiedä kuka olet"

      Eikä sen enempää aktiivisella lukijalle kuin satunnaiselle kävijälle näy tuolla nurkassa mitään livekuvaa sun lompakosta tai pankkitilis saldoa mittavaa laskuria.

      Ja olen luultavasti olettanut että ne kengät olisivat tekonahkaa, mutta jos tosiaankin ovat aitoa nahkaa niin hyi.

      Ja olisin nahkahanskojen jälkeen valmis lopettamaan minkä tahansa seuraamani blogin lukemisen vaikka olisi muuten miten hyvä blogi.

      Ja kutsun seuraamiseksi sitä, että mun nimi löytyy tuolta seuraajiensa joukosta ja luen sun postaukset, en sitä jos käyn katsomassa vastauksen kommenttiin.

      Delete
    5. Mä en taas tajua miten jaksat vaivata pientä päätäsi kommenteillasi kun huomaat että mua ei oikeasti voisi _vähempääkään_ kiinnostaa :D Ihan vaan uteliaisuudesta haluaisin tietää ketä olet kun kerran näin kiihkeästi jaksat täällä väitellä kun mä olisin vaan iloinen jos lopettaisit tämän blogin seuraamisen (ja samalla myös kommentoimisen) kuten ensimmäisessä kommentissasi lupasit. Että kuka tässä se idiootti mahtaa olla?

      Ja kuten sanoin jo ensimmäisessä vastauksessa, mielipiteesi olisi varmaan edelleen merkityksetön vaikka tietäisinkin kuka olet kun kerran pidän tekoturkiksista ja nahkatuotteista sen verran että tänäänkin uuden tekoturkiksen ostin (kuvaa coming soon don't you worry) :D

      Kommenttiboksi on käytössä kommentteja varten, mutta kommenttisi on täysin turha jos siinä ei ole mitään muuta kuin "turkikset oksettavat minua, lopetan blogisi seuraamisen" - mitä luulet, että teen tällä tiedolla? Ei minua kiinnosta mielipiteesi turkiksista, VARSINKAAN kun en tunne sinua (tai mistä mä sen tiedän kun et viitsi nimellä kritiikkiä laittaa)? Ihan söpöä että jaksat avautua edelleen turkisvihastasi mulle, mutta luulen että joku eläinsuojeluyhdistyksen foorumi olisi parempi paikka :)

      Delete
  2. Replies
    1. ei nyt sentään :) tässä linkki ostospostaukseen missä takki esiintyy: http://stylewithjosephine.blogspot.fi/2013/08/shoppings-from-beijing.html

      Delete
    2. Hieno, itsekkin ajattelin ostaa tekoturkiksen :)

      Delete
    3. Kiitos :) suosittelen lämpimästi (haha), on kyllä tyylikäs ja eipä tule kylmä näin alkupakkasillakaan!

      Delete
  3. Voi miten ihana tuo takki! Mullaki on kaks tekoturkista, voisimpa ruveta ottaan niitä taas käyttöön:) Ois kyllä kiva tuommoinen vaalea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia! Tekoturkikset ovat kyllä ihania, näyttävät suloisilta ja lämmittävät mukavasti :) kannattaakin ottaa käyttöön ennen kuin pakkaset iskee ;D

      Delete
  4. HHAHAHAHHAHAHAhahahahahahahahahah OMG XDD
    That anon hate made me laugh so hard omg hahahahaha :D
    Mist vetoo et se on joku elämääns kyllästyny 40 vanhapiika jol on 5 kissaa toi on vitun säälittävää XDD
    Habibti oot paras~

    ReplyDelete
    Replies
    1. En oo 40v enkä vanhapiika. Kissojakin mulla on vaan yksi :( elämäänikään en oikeastaan oo kyllästynyt.

      Delete
    2. Voi raukkaa :D
      Ei löydä sisältöö muualt ku toisten blogien spämmäämisest *patpat*
      kyl se siitä kyl säkin löydät jotain hyödyllistä tekemistä jotain rakas raspi :*

      Delete