Hi! I am no longer writing this blog. My new Finnish blog can be found at WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, welcome!

Hei! Olen lopettanut bloggaamisen täällä. Uusi blogi löytyy osoitteesta WWW.JOSEPHINESUOTMAA.COM, tervetuloa mukaan seuraamaan!


Friday, April 11, 2014

more about Costume Tähtistailaaja

This post is only for the Finnish-speaking readers regarding my participation in the styling competition arranged my Costume - sorry!

Ajattelin tulla hieman päivittämään teitä lukijoita Costumen Tähtistailaaja-kilpailusta, kun en ole siitä itse alkukarsintojen jälkeen enää sanaakaan täällä blogin puolella hiiskunut. Tämä tyttö on tosiaan semifinaalissa, ja ihan järkyttävällä uteliaisuudella ja innolla odotan seuraavia haasteita!
Jotta odotus ei kuitenkaan kävisi tylsäksi, Costume on pitänyt meidät ajan tasalla julkaisemalla mm. artikkelin liittyen Turun karsintoihin, minkä voikin lukea täältä! Muita Tähtistailaaja-kisaan liittyviä artikkeleita pääsee lukemaan myös Costumen nettisivuilta tägillä Tähtistailaaja.

 photo costumetaumlhtistailaaja_zpsf6e813cb.jpg Myös Instagramia kannattaa seurailla aktiivisesti, sillä Costume löytyy sieltä nimimerkillä @costumesuomi (mistä myöskin lainasin yläpuolen kollaasin meistä 21 semifinalisteista). Tägeillä #costumesuomi ja #tähtistailaaja löydät Costumen omien kuvien lisäksi myös kaikkien semifinalistien julkaisemia kuvia, joten sieltä jos jostain saa vähän esimakua tulevasta! Toukokuun Costume ilmestyy kauppoihin 16.4, mutta kirjoitan siitä todennäköisesti enemmän heti kun saan lehden omiin käsiini. 

Ja vielä viimeisenä juttuna: liityin Costumen nettisivujen yhteisöön, ja minut löytääkin täältä. Postaan sinne lähinnä asukuvia ja linkkejä tänne blogiin, mutta saa nähdä mikäli innostus kasvaa laittamaan jotain muutakin. Koitan pitää teidät ajan tasalla!

Loppuun vielä Turun karsinnoista videokooste, missä itsekin puhun kohdissa 2.40-2.53:


Mikäli keneltäkään löytyy kysymyksiä tai kommenttia niin otan mielelläni vastaan!

No comments:

Post a Comment